Restaurants & Hotels

Professional white icon

Sectoren Restaurants

Restaurants

Catering biedt een unieke ervaring. En dat begint met een perfect gedekte tafel. Elegante tafelkleden, bijpassende tafellopers en servetten geven elke tafel cachet. 
Maar ook uw keuken verdient het allerbeste. Welke sfeer u ook wilt creëren, u kunt altijd rekenen op hoogwaardig tafel- en keukenlinnen van De Witte Lietaer.

Duurzame kwaliteit

 

Tafel-, keuken- en bedlinnen wordt tussen elke dienst en elk gebruik door gewassen, wat niet zonder gevolgen is. Daarom heeft De Witte Lietaer een unieke kwaliteit ontwikkeld voor horeca- en hotelbedrijven, die geschikt is voor intensief gebruik en onderhoud in industriële wasserijen. 

Helemaal op maat

 

Om de beleving in uw zaak te vergroten, bieden wij ook maatwerk en gepersonaliseerde producten. Of het nu gaat om afmetingen aangepast aan uw tafels, of om personalisatie van de producten met uw logo of de kleuren van uw etablissement, ons team staat tot uw dienst om u te helpen uw wensen te realiseren! 

Snel geleverd

 

Heeft u dringend extra linnen nodig? Geen probleem voor De Witte Lietaer! We beschikken over een grote voorraad, waardoor we onze klanten snel kunnen helpen. Zelfs voor maatwerk!

Interesse

Heb je een vraag of interesse over restaurants in de Benelux? Neem contact op via het contactformulier hiernaast of contacteer onze adviseur.

Jan Demuynck

Benelux - Restaurant adviseur

J.Demuynck@dwl.be

Contacteer ons

Sectoren Hotels

Hotels

Op hotel gaan staat gelijk met genieten. Van een zalige nachtrust in kraakverse lakens tot een verkwikkende douche na het opstaan. Met het bad-, en bedlinnen van De Witte Lietaer leg je jouw gasten helemaal in de watten met kwaliteit van de bovenste plank, zelfs bij intensief gebruik. We doen er ook alles aan om jou te ontzorgen met het juiste advies en een volledige logistieke en technische ondersteuning.

Kwaliteit op maat van hotels

 

Het bad- en bedlinnen in hotels krijgt het hard te verduren want na elk gebruik wordt het grondig gereinigd voor de volgende gasten. Ons textiel is aangepast aan deze intensiviteit en laat zich ook prima industrieel onderhouden, zonder kwaliteitsverlies.

Op maat van jouw wensen

 

Bij ons geen gedoe met vaste maten, alles kan op maat van jouw project en wensen afgewerkt worden. Bovendien bieden we je ook alle mogelijkheden om het bad- en bedlinnen te personaliseren voor die extra toets.

Snel uit voorraad leverbaar

 

Service, dat begint met een ruime voorraad. De meeste kwaliteiten zijn zelfs onmiddellijk beschikbaar en leverbaar, zodat ook naleveren geen enkel probleem vormt. Op die manieren zijn jouw gasten altijd verzekerd van dezelfde kwaliteit en zachtheid.

Het kophoeslaken van De Witte Lietaer

Interesse

Heb je een vraag of interesse over restaurants in de Benelux? Neem contact op via het contactformulier hiernaast of contacteer onze adviseur.

Jan Demuynck

Benelux - Restaurant adviseur

J.Demuynck@dwl.be

Contacteer ons