Kinderdagverblijven

Professional white icon

Sectoren Kinderdagverblijven

Voor kinderen volstaat alleen het beste

Als het op kinderen aankomt, willen we geen compromissen doen op vlak van kwaliteit. Enkel het beste volstaat. Ook op vlak van textiel. De Witte Lietaer staat daarom garant voor betaalbare kwaliteit en een ongeëvenaarde zachtheid, ook bij intensief gebruik. Kom kennismaken met ons aanbod aan slabbetjes, slaapzakken, lakentjes, washandjes en badhanddoeken om die kleine lieverds met alle zorg te omarmen.

 

Webshop komt er binnenkort aan

Vrijblijvend bezoek mogelijk

 

De Witte Lietaer, dat is 125 jaar aan knowhow en ervaring. We verwelkomen jou daarom graag in onze showroom in Lauwe om alle mogelijkheden te tonen. Naast de stijlvolle collectie aan bed-, bad-, tafel- en keukenlinnen, kunnen we immers ook ver gaan in het personaliseren.

Op maat van jouw wensen

 

Bij ons geen gedoe met vaste maten, alles kan op maat van jouw project en wensen afgewerkt worden. Een mooi voorbeeld daarvan zijn onze brandvertragende gordijnen die niet alleen zorgen voor meer veiligheid maar ook een extra toets geven aan elke ruimte.

Service-na-verkoop

 

Service dat begint met onze ruime voorraad. De meeste kwaliteiten zijn zelfs onmiddellijk beschikbaar. Maar voor ons gaat service ook na verkoop nog verder: met de juiste wasinstructies, tips & tricks voor een duurzaam gebruik en een contactpersoon bij wie je altijd terecht kunt.

Interesse

Heb je een vraag of interesse over kinderdagverblijven? Neem contact op via het contactformulier hiernaast of contacteer onze adviseur.

Anne Messely

Kinderdagverblijven adviseur

a.messely@dwl.be

Contacteer ons

Selecteer uw sector